کدام تیم‌ها به مرحله پلی‌آف لیگ بسکتبال بانوان راه یافتند؟ بازار پوشک زیر سایه تورم و نوسان| چشم‌انداز روشنی برای کاهش قیمت‌ها دیده نمی‌شود اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد ویار بارداری نتیجه تغییرات هورمونی و جسمی در بدن مادر و جنین است | چالش شیرین دوره بارداری برگزاری هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زنان ایران با برگزاری ۵ دیدار| این هفته، تعیین کننده تیم قهرمان است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید حسین علی جعفری صعود تیم والیبال زنان سپاهان اصفهان به مرحله فینال مسابقات لیگ آسیای مرکزی (کاوا) درباره برگزاری رویداد ملی گندم چه می دانید؟| رونمایی از اطلس ملی زنان جامعه کشاورزی روایت نقش‌آفرینی جمعی زنان در مبارزات سیاسی پیش از انقلاب در یک کتاب پایان مرحله چهارم مسابقات آزاد تپانچه در بخش بانوان| هانیه رستمیان، قهرمان شد کتاب «سه خواهرون» روایت زنان سه خانواده شهید مشهدی وام ازدواج دانشجویی از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت بازداشت خبرنگار زن «پرس‌تی‌وی» و فعال سیاسی حامی فلسطین در بریتانیا افزایش ۳ درصدی مشارکت بانوان در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در تهران نگاهی به چالش‌های زنان در کسب‌وکار‌های روستایی | حمایت‌هایی که مقطعی انجام می‌شود مأموریتی بزرگ در آن‌سوی مرزها| تیم ملی فوتبال زنان ایران در چه شرایطی آماده جام ملت‌های آسیا می‌شود؟
سرخط خبرها
اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد

اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد

  • کد خبر: ۳۹۱۸۸۷
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از فعالیت سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سال خبر داد و گفت: این سامانه، امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربالگری توسط خانواده‌ها را فراهم آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه عباسی از فعالیت سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سـال خبر داد و گفت: این سامانه، امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربـالگری توسـط خـانواده‌ها را فراهم آورده است.

وی در بیان اقدامات سازمان بهزیستی در ارایه خدمات به افراد با اختلال طیف اوتیسم گفت: سازمان بهزیستی از سال ۱۳۷۹ به عنوان سازمان پیشرو در خدمات به افراد با اختلال طیف اوتیسم، خدمات مرکز محور آموزشی و توانبخشی را با همکاری ۱۲۲ مراکز روزانه غیردولتی توانبخشی و آموزشی اوتیسم و ۳۲ مرکز چندمعلولیتی با کاربری اوتیسم تحت نظارت سازمان، ارائه می‌کند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور افزود: خدمات تخصصی طیف اوتیسم بالای ۱۴ سال برای بهره مندی از خدمات توانبخشی برای نخستین بار در کشور فراهم شده و امکان صدور الکترونیکی مجوز‌های تاسیس مراکز مذکور فراهم شده است که با در بر داشتن مداخلات چند بعدی، امکان توجه اختصاصی به نیاز‌های آموزشی، مراقبتی، توانبخشی، فراغتی هنری، ورزشی و ... در قالب خدمات یکپارچه برای افراد با اختلال طیف اوتیسم سطوح ۲ و ۳ را فراهم می‌آورند. همچنین مراکز اقامت موقت، مراقبت در منزل، پرداخت مستمری و حق پرستاری، از دیگر خدمات سازمان به این گروه هدف است.

عباسی گفت: سازمان بهزیستی از سال ۱۳۹۸ اقدام به راه اندازی سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سـال کرده است که در حال حاضر این سامـانه امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربـالگری توسـط خـانواده‌ها را فراهم آورده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.